СПІНЮВАЧ МОЛОКА, ПІНОЗБИВАЧ, КАПУЧИНТОР - призначений для приготування
молочної піни для лате, капучино, мак'ято, молочних коктейлів.
РУЧНИЙ
За допомогою ручного капучинатора можна збити молочну піну, змішувати молоко з
какао, прямо в чашці.
Також читайте:
Густий холодний кавовий напій та кавовий крем
Спінювач молока Clatronic
Занурювальний спінювач молока, з гуми та нержавіючої сталі.
Спінювач молока Clatronic MS 3089 Red
Ручний капучинатор, це електричний прилад на батарейках з вінчиком. Нагадує
міксер або блендер, невеликого розміру, з вінчиком-пружинкою. Бувають моделі з
вінчиками, що знімаються, та акумулятором. Вінчики-пружинки бувають з одного,
двох та трьох кілець. Чим більше кілець, тим краще піна.
Спінювач молока електричний SKYMEN
Ручний занурювальний капучинатор, виготовлений з високоякісної нержавіючої
сталі з низьким рівнем шуму. Дозволяє вдома приготувати капучино або лате,
як в кав'ярні. Густа та пишна молочна пінка, утворюється завдяки
подвійній пружинці вінчика. Має знімний вінчик, який легко мити.
Спінювач для молока електричний SKYMEN
потужний електричний капучинатор
з нержавіючої сталі
потужний електричний капучинатор
з нержавіючої сталі
Піну для капучино збивають занурюючи вінчик у молоко. Для спінювання
знадобиться декілька хвилин. Піна виходить пишна та стійка. Молоко можна
використовувати, як холодне так і тепле.
Треба слідкувати за наявністю батарейок, що працюють.
Є моделі, з поршнем-вінчиком. Спінювання в ньому відбувається за допомогою
рухів поршня вниз та вгору.
Молочник капучинатор Bialetti Tuttocrema, спінювач молока
Молочник капучинатор
Bialetti Tuttocrema (Milk Frother)
спінювач молока
Bialetti Tuttocrema (Milk Frother)
спінювач молока
Також читайте:
Історія гейзерної кавоварки Bialetti Мока Express
Молочник капучинатор Bialetti Cappuccinatore Induction
Капучинатор молочник виготовлений з нержавіючої сталі і пластика. Чаша має
носик, для зручності. На боці знаходиться фірмовий логотип Omino coi Baffi
(мужичок з вусами). Поєднує в собі можливості молочника та капучинатора. В
ньому можна розігріти молоко для спінювання, для приготування капучино,
какао, мак’ято та інших напоїв. Складається з чаші з ручкою і кришки з
поршнем з подвійним вінчиком, для швидкого створення бархатистою молочної
піни. Підходить для індукційних плит.
Молочник капучинатор Bialetti Cappuccinatore (Milk Frother)
Induction
на 6 чашок 330 мл.
на 6 чашок 330 мл.
Також читайте:
Кава з Кешью. Лате кава
АВТОМАТИЧНИЙ
Автоматичний спінювач, дає можливість збити холодне або підігріте молоко, приготувати какао, або шоколадно-молочний напій. Також його можна використовувати для підігріву води, молока.Спінювач молока DELONGHI
Спінювач молока DELONGHI має глянсовий корпус, антипригарне покриття, що не
дає молоку пригоряти під час нагрівання. Режими приготування: гаряче збите
молоко, гаряче молоко без піни, холодне збите молоко, підігрівання молока.
Автоматичне вимкнення.
Спінювач молока DELONGHI EMFI CP
Автоматичний спінювач, це чаша скляна або з нержавіючої сталі, з механічним
або магнітним вінчиком, і нагрівальним елементом, або базою з електромотором і
нагрівальним елементом в корпусі. Має декілька режимів: холодне спінювання,
спінювання гарячого молока і підігрів, змішування. Підігріває рідину до
потрібної температури ретельно збиваючи вінчиком. Деякі у наборі мають вінчики
для змішування.
Спінювач молока Ves Electric
Спінювач молока Ves Electric
Повністю ізольована металева чаша. Насадки для спінювання та змішування.
Режими роботи: холодне спінювання, спінювання гарячого молока, підігрів
(гарячий шоколад).
Міксер-Спінювач Ves Electric V-FS25-B
Nespresso Barista
Електричні прилади у вигляді електричного чайника з нагрівальним елементом
вимагають обережного ставлення, не допускаючи потрапляння води на нагрівальний
елемент знизу корпусу. А також обережний догляд за нержавіючою сталлю.
Спінювач Nespresso Aeroccino 4
Аерочіно 4 має керамічне покриття, режими для підігріву, холодного та
гарячого спінювання та змішування. Приготує молочну піну для кавово-молочних
коктейлів, шоколадно-молочні напої. Підігріє молоко, какао, воду.
Nespresso Aeroccino 4
Для приготування потрібної консистенції пінки для лате і капучино, в молоці
важлива не жирність, а вміст білка. З великим вмістом білка пінка виходить
тягучою і маслянистою, з малим вмістом - сухою і грубозернистою. Молоко не
треба доводити до кипіння, щоб білки не згорнулися і не втратили свої
властивості. Молоко має бути натуральним (пастеризованим) не порошковим, для
смачної і густої пінки.












Коментарі
Дописати коментар