Кава з Кеш'ю. Лате кава

Кава з Кешью. Лате кава

Кава лате без молока.

Кеш'ю багаті білками та вуглеводами, вітамінами А, В2, В1 та залізом, містять цинк, фосфор, кальцій. Нормалізують рівень тригліцеридів у крові, що важливо для хворих на діабет. Як допоміжний засіб ці горіхи вживаються при псоріазі, дистрофії, порушеннях обмінних процесів, анеміях.

Кава з Кешью. Лате кава

Інгредієнти

●  Кава заварена - міцно зварена — приблизно 1,5 склянки
●  Кеш'ю (смажене і несолоне) — 1/4 склянки
●  Мед, сироп — 1 ст. ложка  (більші, менше, за смаком)
●  Крупна морська сіль — невелика щіпка

Кава з Кешью. Лате кава
Кава з Кешью. Лате кава

У потужному блендері змішайте всі інгредієнти протягом приблизно 45 секунд. Почніть з низької швидкості і поступово збільшуйте, останні 15 секунд на дуже високій швидкості, щоб забезпечити гладку і кремову текстуру.

Кава з Кешью. Лате кава

Перелийте у кухоль і кава з кеш'ю готова.



Також читайте:  Сіль та її види

Примітка

Кеш'ю погано поєднується з холодною кавою, тож для приготування холодної кави слід:

Варіант 1

Змішати все, поки кава гаряча, а потім охолодити його протягом ночі. Потім гарненько струсити, щоб все гарно перемішалося.

Варіант 2

Замочіть кеш'ю у воді на кілька годин і гарненько промийте. Тепер можна змішувати. Вони повинні добре змішатися з холодною заварною кавою.


Світлини: pinchofyum.com, lemonsandzest.com

За матеріалами: pinchofyum.com

 
Кава з Кешью. Лате кава
Кава з Кешью. Лате кава
Кава з Кешью. Лате кава
Кава з Кешью. Лате кава
Кава з Кешью. Лате кава
Кава з Кешью. Лате кава



Схоже

Коментарі