Кава лате без молока.
Кеш'ю багаті білками та вуглеводами, вітамінами А, В2, В1 та залізом, містять цинк, фосфор, кальцій. Нормалізують рівень тригліцеридів у крові, що важливо для хворих на діабет. Як допоміжний засіб ці горіхи вживаються при псоріазі, дистрофії, порушеннях обмінних процесів, анеміях.
Інгредієнти
● Кава заварена - міцно зварена — приблизно 1,5 склянки
● Кеш'ю (смажене і несолоне) — 1/4 склянки
● Мед, сироп — 1 ст. ложка (більші, менше, за смаком)
● Крупна морська сіль — невелика щіпка
У потужному блендері змішайте всі інгредієнти протягом приблизно 45 секунд. Почніть з низької швидкості і поступово збільшуйте, останні 15 секунд на дуже високій швидкості, щоб забезпечити гладку і кремову текстуру.
Перелийте у кухоль і кава з кеш'ю готова.
Також читайте: Сіль та її види
Примітка
Кеш'ю погано поєднується з холодною кавою, тож для приготування холодної кави слід:
Варіант 1
Змішати все, поки кава гаряча, а потім охолодити його протягом ночі. Потім гарненько струсити, щоб все гарно перемішалося.
Варіант 2
Замочіть кеш'ю у воді на кілька годин і гарненько промийте. Тепер можна змішувати. Вони повинні добре змішатися з холодною заварною кавою.
Світлини: pinchofyum.com, lemonsandzest.com
За матеріалами: pinchofyum.com
Коментарі
Дописати коментар