Фрапе
Кава Фрапе - грецький підбадьорливий напій, представляє собою холодну каву зі збитою пінкою.
Фрапе - один з видів густих холодних коктейлів. Є багато рецептів приготування фрапе - з молоком, вершками, з сиропами, соками, спеціями, ягодами. Ось найпростіший рецепт. Готуйте та додавайте різні інгредієнти у підбадьорливий напій.
Коктейль готується як з молоком, так і без – обидва варіанти називаються однаково. Буває
солодкий - глікос; середньо солодкий - метріос; без цукру - скетос; з молоком - ме гала; без молока - хоріс гала.
Класичний рецепт складається з розчинної кави, цукру та холодної води.
● Вода - 30 мл
● Розчинна кава - 1 ч. ложка
● Цукор — 1 ч. л
● Збити суміш в міксері або в шейкері.
● Коли зіб'ється пишна піна, додати за смаком лід, молоко чи холодну воду. Або заварну каву.
Кавовий крем чи крема-аль-кафе (crema al caffè)
На основі рецепту кави фрапе з іншою кількістю інгредієнтів, готується італійський десерт - кавовий крем чи крема-аль-кафе (crema al caffè).
● Вода крижана - 80 мл
● Кава розчинна натуральна - 1 ст. л
● Цукор - 50 гр
Додавайте концентрований кавовий крем у гаряче або холодне молоко. Їжте як морозиво, перед цим заморозивши його.
Додавши у крем молоко, вершки або згущене молоко, їжте як десерт, або прикрашайте кремом випічку, тістечка.
Прикрашайте шоколадом, какао або іншим топінгом.
Кава Фрапе - грецький підбадьорливий напій, представляє собою холодну каву зі збитою пінкою.
Світлина від: webspoon.ru
Фрапе - один з видів густих холодних коктейлів. Є багато рецептів приготування фрапе - з молоком, вершками, з сиропами, соками, спеціями, ягодами. Ось найпростіший рецепт. Готуйте та додавайте різні інгредієнти у підбадьорливий напій.
Коктейль готується як з молоком, так і без – обидва варіанти називаються однаково. Буває
солодкий - глікос; середньо солодкий - метріос; без цукру - скетос; з молоком - ме гала; без молока - хоріс гала.
Також читайте: Спінювач молока, капучинатор для дому
● Вода - 30 мл
● Розчинна кава - 1 ч. ложка
● Цукор — 1 ч. л
● Збити суміш в міксері або в шейкері.
● Коли зіб'ється пишна піна, додати за смаком лід, молоко чи холодну воду. Або заварну каву.
Кавовий крем чи крема-аль-кафе (crema al caffè)
На основі рецепту кави фрапе з іншою кількістю інгредієнтів, готується італійський десерт - кавовий крем чи крема-аль-кафе (crema al caffè).
Світлина від: koolinar.ru
● Вода крижана - 80 мл
● Кава розчинна натуральна - 1 ст. л
● Цукор - 50 гр
Додавайте концентрований кавовий крем у гаряче або холодне молоко. Їжте як морозиво, перед цим заморозивши його.
Додавши у крем молоко, вершки або згущене молоко, їжте як десерт, або прикрашайте кремом випічку, тістечка.
Прикрашайте шоколадом, какао або іншим топінгом.
Основна світлина: bargiornale.it
Коментарі
Дописати коментар