Афогато, кава з морозивом

Афогато, кава з морозивом

Десерт Афогато

Це кулька морозива, частково занурена в каву.

Афогато, кава з морозивом

Десерт для шанувальників кави у літню пору. Яскравий смак еспресо з холодним морозивом у холодній креманці.

Також читайте:   Молочний коктейль знайомий з радянських часів

Готується з кульки джелато, ванільного або вершкового морозива та порції еспресо.

Афогато, кава з морозивом

Але морозиво може бути з різними смаками та домішками - згущеного молока, мока. А кава може бути приготовлена у джезві, аеропресі, кавоварці, головне щоб кава була без гущі.



●  Перед подачею, креманку або склянку охолоджують у холодильнику, морозиво дістають з морозилки, щоб воно трохи підтануло. Готують каву.

●  Дістаньте креманку, покладіть кульку морозива до неї і полийте зверху кавою. Морозиво має бути не повністю покрите кавою.

Афогато, кава з морозивом

Пропорції можете міняти за своїм смаком.


Зверху можете прикрасити топінгами - горіхами, шоколадом, вершками, згущеним молоком.

Афогато, кава з морозивом

Десерт готовий.

До десерту подається ложечка.





Ще відео:



Ще світлини:

Афогато, кава з морозивом

Афогато, кава з морозивом

Афогато, кава з морозивом

Афогато, кава з морозивом

Афогато, кава з морозивом

Афогато, кава з морозивом

Афогато, кава з морозивом

Афогато, кава з морозивом

Афогато, кава з морозивом



Афогато, кава з морозивом

Афогато, кава з морозивом

Афогато, кава з морозивом

Схоже

Коментарі