Приготувати пломбір без вершків

Приготувати пломбір без вершків

Приготувати пломбір вдома.

ПЕРШИЙ РЕЦЕПТ ПЛОМБІРА З ТРЬОХ СКЛАДОВИХ

Приготувати пломбір без вершків


За перекладом рецепта.

Щоб морозиво було смачним і пишним, обирайте молоко і масло з високим вмістом жиру. І ви можете обрати будь-який шоколад: молочний, білий, чорний, з начинкою чи без. Смачно вийде у будь-якому випадку! Ми сподіваємося, що ви оціните цей тонкий смак.

Вам знадобиться:

  •     Молоко 100 мл
  •     Вершкове масло 80 г
  •     Молочний шоколад 90 г



Приготування

—   Вилийте молоко у глибокий, безпечний для мікрохвильовки контейнер і додайте до нього масло кімнатної температури. Нагрійте інгредієнти у мікрохвильовій печі. Масло має повністю розтанути, а молоко — зігрітися, але не кипіти.

—    Далі потрібно натерти охолоджений шоколад і змішати його з молочно-масляною сумішшю. Перемішуйте, поки шоколад повністю не розтане.

—    Використовуючи блендер, збийте отриману суміш до стану крему (вам знадобиться близько 8 хвилин). І покладіть ласощі в морозилку на 40 хвилин.

—    Потім збийте охолоджену масу ще раз. Вона повинна вийти дуже густою. Морозиво готово. Залишилося викласти отриманий десерт порціями та прикрасити на свій смак. Загалом, все залежить від вашої фантазії, ви можете додати шоколад, фрукти, горіхи та інші улюблені ласощі. Смачного!


Також читайте:   Українське морозиво

 

ДРУГИЙ РЕЦЕПТ КЛАСИЧНИЙ

Приготувати пломбір без вершків


Рецепт від blog.metro.ua.

Пломбір має щільну текстуру та високу жирність. Класичний різновид готується з вершковим маслом. Такий рецепт морозива в домашніх умовах, напевно допоможе вам згадати дитинство.

Складові:

  •     500 мл молока;
  •     120 мл води;
  •     2 курячі яйця;
  •     2 г ваніліну;
  •     дрібка лимонної кислоти;
  •     300 г цукру;
  •     50 г вершкового масла;
  •     1 ст. л. кукурудзяного крохмалю.


Приготування:

    Пломбір роблять в кілька етапів.
—      400 мл молока виливаємо в сотейник, ставимо грітися на маленькому вогні. До кипіння доводити не варто.
—      Білки відділяємо від жовтків.
—      Жовтки перетираємо з 100 г цукру (приблизно 5 ст. л.).
—      Змішуємо молоко, що залишилося, із жовтками, додаємо крохмаль.
—      У яєчну суміш вводимо гаряче молоко. Ретельно помішуючи, ставимо на вогонь, доводимо до загустіння.
—      Отриману кремоподібну масу вистуджуємо в холодній воді з льодом.
—      Готуємо солодкий сироп. Змішуємо воду, цукор, лимонну кислоту та ставимо на маленький вогонь до закипання.
 —     Збиваємо білки в густу піну, змішуємо з гарячим сиропом. Отриману масу знову збиваємо.
—      Масло з ваніліном також збиваємо віничком або виделкою, поки обсяг першого не збільшиться вдвічі.
—      Змішуємо масло з молочної основою, потім потроху додаємо сироп. Ретельно перемішуємо.
—      Перекладаємо суміш у форму і морозимо 2 години.

Також читайте:   Домашнє морозиво за 5 хвилин


Схоже

Коментарі