Кава лате у шкірці авокадо була зроблена, як жарт, та людям це сподобалося
"Avolatte" - австралійський напій, який заснували в 2017 році у кафе Truman в Мельбурні, відомому своїм неймовірно дивовижним лате мистецтвом. Ця комбінація складається з порожньої половинки авокадо, яку використовують замість філіжанки та лате, що наливається у шкірку авокадо.Баріста Джейдін Натан сказав news.com.au, вони зробили це, як жарт, але через величезний попит на шкірку авакадо з гарячим молоком, кафе Трумена продає Avolatee на постійній основі. "Я думаю, що це безглуздо. Це буквально кава у шматку сміття".
Бариста стверджує, вони почали це, як жарт, але інтернет прийняв це, як гібридну їжу, тому що, звичайно, це тим і було. Це привернуло увагу завзятих відвідувачів магазину кави, які шукали нові види лате.
Баріста Джейдін Натан каже, це було жартом. Через одержимість австралійців до авокадо та лате.
У травні 2017 року кафе Truman опублікувало відео у Instagram, де його розповсюдили та перепостили тисячі.
Коментарі до оригінального посту варіювалися від "Я повинен спробувати це!" до "Навіщо комусь це робити?!".
За матеріалами: deathwishcoffee.com, harchi.info
Коментарі
Дописати коментар