Переклад мір

Таблиця мір, температур

Масло
Паличка масла, Butter stick
Вершки

Відповідність процентного вміста в вершках. Cream


Яка різниця між Half-and-Half, Light Cream, Whipping Cream і Heavy Cream?

Різниця між цими чотирма загальними різновидами вершків насправді є лише в кількості жиру, що вони містять.

●  Half-and-Half містить 12% жиру
●  Light Cream містить 20% жиру
●  Whipping Cream містить 35% жиру
●  Heavy Cream містить 38% жиру

Чим вище вміст жиру, тим густіші вершки, а простіше - збиваються в стійкі піки (або збиті вершки). Вершки з більш високим вмістом жиру також більш стійкі до згортання, тому вони кращі для супів і соусів, коли вершки треба нагрівати.

Якщо ви намагаєтесь уникати вершків з вищим вмістом жиру з тієї чи іншої причини, спробуйте вершки з вмістом жиру трохи нижче того, які потрібні, тому що вони будуть найближчою заміною легким нежирним вершками.

Half-and-Half

Half-and-Half (пів-на-пів або 50 на 50) - це саме те, як звучить, рівні частини незбираного молока та нежирних вершків. Вони містять близько 12% жиру, що робить їх більш насиченими ніж цільне молоко (що містить 3,5% жиру), хоч і менш насиченими ніж нежирні вершки. Це робить їх популярним доповненням до кави, тому що вони надають трохи більше насиченості ніж незбиране молоко, але не такі насичені як вершки. Однак вони не містять достатньо жиру для збивання. Додавайте до чашки кави чи чаю, або використовуйте їх в десертах, які вимагають рівних частин молока та вершків, як панна котта.

Light Cream


Light Cream (нежирні вершки), містять близько 20% жиру. Хоча вони насиченіші, ніж Half-and-Half, але містять недостатньо жиру для збивання, тому це хороший вибір, якщо ви хочете, щоб у кави вийшов більш вершковий смак. Також приємно іде зі свіжими фруктами, здобним пирогом або фруктовими чипсами. Light Cream може згорнутись, коли суп або соус нагрівають, але цього не станеться, якщо додати збиті яйця - і результат буде більш вершковим.

Whipping Cream

Whipping Cream (збиті вершки). При 35-відсотковому жирі вершки збиваються до високих піків, що підійде до всіх тортів та тістечок. Вони також підійдуть до супів та соусів, тому що не згортаються при нагріванні. Вони майже ідентичні heavy cream (див. нижче), тому, якщо рецепт вимагає heavy cream, а ви можете знайти лише whipping сream, не бійтеся використовувати їх.

Heavy Cream

Heavy Cream (жирні вершки) іноді називають жирними збитими вершками, які містять близько 38% жиру. Майже не відрізняються від збитих вершків - обидва вони можуть бути збитими, підходять до морозива, і додавання до супів і соусів без ризику згорнутися.


Схоже

Коментарі